Silkroad online
Silkroad online
Silkroad online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silkroad online

BOT & Programs

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Agbot vs ibot?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Windy

Poèet pøíspìvkù : 3

Agbot vs ibot?  Empty
PříspěvekPředmět: Agbot vs ibot?    Agbot vs ibot?  Icon_minitimeSat Feb 12, 2011 11:30 am

na isro používám ibota ... nějaký funkce mi tam chyběj ale jinak fajn(např lvl range ) ... co agbot? máte někdo zkušenosti jestli je lepší/horší ? sbot se mi kupovat nechce tak rači free Very Happy
Návrat nahoru Goto down
rafitron
rafitron

Poèet pøíspìvkù : 56

Agbot vs ibot?  Empty
PříspěvekPředmět: Re   Agbot vs ibot?  Icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:27 pm

Windy napsal:
na isro používám ibota ... nějaký funkce mi tam chyběj ale jinak fajn(např lvl range ) ... co agbot? máte někdo zkušenosti jestli je lepší/horší ? sbot se mi kupovat nechce tak rači free Very Happy

Najlepsou volbou medzi free botmi je momentalne pre isro asi iBot. Stale sa zdokonaluje, hoci nedosahuje uroven plateneho sb, je to dobra volba. AgBot je hodne pomaly, vela ludi na neho nadavalo, ale mozno sa zlepsil. Osobne som AgBot pouzival len asi 3 mesiace. Ked nebola ina moznost.
Návrat nahoru Goto down
Windy

Poèet pøíspìvkù : 3

Agbot vs ibot?  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Agbot vs ibot?    Agbot vs ibot?  Icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:59 pm

rafitron napsal:
Windy napsal:

Najlepsou volbou medzi free botmi je momentalne pre isro asi iBot. Stale sa zdokonaluje, hoci nedosahuje uroven plateneho sb, je to dobra volba. AgBot je hodne pomaly, vela ludi na neho nadavalo, ale mozno sa zlepsil. Osobne som AgBot pouzival len asi 3 mesiace. Ked nebola ina moznost.
ok zustanu u ibota ... plánuju nejspíš koupi phbota .. 4$ sou příjemná cena pro 3IP
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Agbot vs ibot?  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Agbot vs ibot?    Agbot vs ibot?  Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Agbot vs ibot?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Silkroad online :: BOT-
Přejdi na: