Windy
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 12. 02. 11
| Předmět: Agbot vs ibot? Sat Feb 12, 2011 11:30 am | |
| na isro používám ibota ... nějaký funkce mi tam chyběj ale jinak fajn(např lvl range ) ... co agbot? máte někdo zkušenosti jestli je lepší/horší ? sbot se mi kupovat nechce tak rači free | |
|
rafitron Karma
Poèet pøíspìvkù : 56 Join date : 14. 03. 10
| Předmět: Re Sat Feb 12, 2011 2:27 pm | |
| - Windy napsal:
- na isro používám ibota ... nějaký funkce mi tam chyběj ale jinak fajn(např lvl range ) ... co agbot? máte někdo zkušenosti jestli je lepší/horší ? sbot se mi kupovat nechce tak rači free
Najlepsou volbou medzi free botmi je momentalne pre isro asi iBot. Stale sa zdokonaluje, hoci nedosahuje uroven plateneho sb, je to dobra volba. AgBot je hodne pomaly, vela ludi na neho nadavalo, ale mozno sa zlepsil. Osobne som AgBot pouzival len asi 3 mesiace. Ked nebola ina moznost. | |
|
Windy
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Agbot vs ibot? Sat Feb 12, 2011 2:59 pm | |
| - rafitron napsal:
- Windy napsal:
- na isro používám ibota ... nějaký funkce mi tam chyběj ale jinak fajn(např lvl range ) ... co agbot? máte někdo zkušenosti jestli je lepší/horší ? sbot se mi kupovat nechce tak rači free
Najlepsou volbou medzi free botmi je momentalne pre isro asi iBot. Stale sa zdokonaluje, hoci nedosahuje uroven plateneho sb, je to dobra volba. AgBot je hodne pomaly, vela ludi na neho nadavalo, ale mozno sa zlepsil. Osobne som AgBot pouzival len asi 3 mesiace. Ked nebola ina moznost. ok zustanu u ibota ... plánuju nejspíš koupi phbota .. 4$ sou příjemná cena pro 3IP | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Agbot vs ibot? | |
| |
|