Silkroad online
Silkroad online
Silkroad online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silkroad online

BOT & Programs

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Skuska iBota

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
rafitron
rafitron

Poèet pøíspìvkù : 56

Skuska iBota Empty
PříspěvekPředmět: Skuska iBota   Skuska iBota Icon_minitimeThu Oct 28, 2010 9:26 am

Tak ja vcera skusil na W7 64 bit ten iBot, pretoze ma v sebe clientess a ... nejde mi. Spustim iBot, vsetko ok, potom dam run klient a OS mi zahlasi, iBot prestal reagovat, dnes to este probnem, vidina clientess ma laka.
Návrat nahoru Goto down
bulldog
bulldog

Poèet pøíspìvkù : 12

Skuska iBota Empty
PříspěvekPředmět: Re: Skuska iBota   Skuska iBota Icon_minitimeThu Oct 28, 2010 1:07 pm

rafitron napsal:
Tak ja vcera skusil na W7 64 bit ten iBot, pretoze ma v sebe clientess a ... nejde mi. Spustim iBot, vsetko ok, potom dam run klient a OS mi zahlasi, iBot prestal reagovat, dnes to este probnem, vidina clientess ma laka.
me CL na XPckach funguje,jen me sere,ze se mi neuklada settings,takze mi je to taky celkem naprd..edit: setting se mi uz uklada Smile

Naposledy upravil bulldog dne Tue Nov 02, 2010 3:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
rafitron
rafitron

Poèet pøíspìvkù : 56

Skuska iBota Empty
PříspěvekPředmět: iB0t skuska   Skuska iBota Icon_minitimeTue Nov 02, 2010 12:51 pm

Tak som trochu skusal iB0ta a prisiel som na par veci. iB0t funguje spolahlivo len ked ide sam na cez klienta, akonahle je pusteny aj sbot alebo akykolvek iny, zahlasi to chybu a prestane pracovat. V CL mode ide v pohode pustit aj pri zapnutom sbote. Trosku zrucnosti vyzaduje vyroba scriptov, akosi to celkom nefunguje a do scriptov je nutne pisat prikazy, aspon co sa tyka odovzdavania a preberania Q. Este to skusim, pretoze CL je hodne dobre, hlavne sa da pustit trochu viac acc Very Happy Co som si vsak vsimol, je jeho rychlost, oproti sbote aj mbote je ibot rychlejsii, aj v prihlasovani, aj v expeni. Trochu divno sa tam nastavuje vymena zbrani, ale aj to ide prelusknut. iB0t sa javi ako celkom dobra alternativa pre tych, co nechcu platit sa bota.
Návrat nahoru Goto down
SamCrow

Poèet pøíspìvkù : 2

Skuska iBota Empty
PříspěvekPředmět: Re: Skuska iBota   Skuska iBota Icon_minitimeWed Apr 06, 2011 8:39 pm

rafitron napsal:
me taky prestava pracovat...sekne se to na ty tabulce maly ale nic vic spusteny nemam..jen ibot
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Skuska iBota Empty
PříspěvekPředmět: Re: Skuska iBota   Skuska iBota Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Skuska iBota
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Silkroad online :: BOT-
Přejdi na: