mBot patri do kategorie platenych botov. Registracia tu:
[You must be registered and logged in to see this link.]Stoji 5,-€ na mesiac , dokaze odovzdavat a brat Q. Prave prebieha jeho testovanie u mna. 30.09.2010 som ho zacal pouzivat, po mesiaci napisem svoje postrehy.
Prve poznatky:
- skusane na builde CH full str glajva - funguje na 98%
- nutnost urobit si walk a quest scripty, odovzdavanie a preberanie prebieha bez zavad - super vecicka, ktora inym botom chyba
- nastavenie je jednoduche, intuitivne, moznost prepnut jazykovu mutaciu do cestiny (ostal som pri anglictine)
- obcas sa stane, ze pri velkych lagoch sa sekne v meste
- zerie menej RAMky ako S-bot, co je jeho vyhodou, spustite viac accountov na jednom PC
- nutnost kontrolovat stranky, bot je vo vyvoji, castejsie vychadzajuce opravy a updaty
- sice nema tolko ficur ako konkurent, ale celkom sa mu vyrovna
- skusane na EU builde wizz/cleric - funguje na 15%
- pri logu mala postava snahu spustit city script a zacat nakupovat, kdekolvek sa nalogovala
- ak sa objavila na spote, stala a cumela do blba, nutnost portnut do mesta, potom uz fachala
- castejsie sa pri nakupoch v meste sekla
- pri rozbiti zbrane si ju vymenila za rodku a ostala stat na spote bez portu, aj ked to v bote bolo nastavene
Jedno ma vsak zacina srat a to je nutnost portu pri lognuti charu. Neviem preco, ale v 8/8 pt potrebuje char portnut najprv do mesta, az potom zacne bezat bot.
Zvysok neskor.