Silkroad online
Silkroad online
Silkroad online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silkroad online

BOT & Programs

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

SBOT - Bless Spel

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
SixTeeN

Poèet pøíspìvkù : 2

SBOT - Bless Spel Empty
PříspěvekPředmět: SBOT - Bless Spel   SBOT - Bless Spel Icon_minitimeFri Apr 02, 2010 9:39 pm

Ahoj mam PT boteru a mám tam několik clericku a dávají bless spel
Ale dávají to všichni najednou a nikdy se nestane že to dá 1 až to skončí dá to další a tahle dokola
Třeba u 1 charu mám na bless spel ještě čekat 10 sec. u dalšího 30 a ostatní ho můžou dát, ale oni čekají až ho budou moci dát všichni apak ho dají
Dá se to nějak vyřešit ? aby to dávali postupně a né naraz ? tím pádem by byl bless furt

Předem díky moc !
Návrat nahoru Goto down
rafitron
rafitron

Poèet pøíspìvkù : 56

SBOT - Bless Spel Empty
PříspěvekPředmět: Re: SBOT - Bless Spel   SBOT - Bless Spel Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 9:30 am

SixTeeN napsal:
Ahoj mam PT boteru a mám tam několik clericku a dávají bless spel
Ale dávají to všichni najednou a nikdy se nestane že to dá 1 až to skončí dá to další a tahle dokola
Třeba u 1 charu mám na bless spel ještě čekat 10 sec. u dalšího 30 a ostatní ho můžou dát, ale oni čekají až ho budou moci dát všichni apak ho dají
Dá se to nějak vyřešit ? aby to dávali postupně a né naraz ? tím pádem by byl bless furt

Předem díky moc !

Nejde to vyriesit pomocou SBOTa. Slo to kedysi pomocou presseru. V nom si presne nadefinoval, kolko ma cakat, az odklikne na bare napr. bless.
Návrat nahoru Goto down

SBOT - Bless Spel
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Silkroad online :: BOT-
Přejdi na: